Transportul produselor lactate, norme pentru brânză, lapte și unt

"Calculați
Țara de încărcare
Orașul de încărcare
Țara de descărcare
Orașul de descărcare
Denumirea mărfii
Data încărcării
Tipul de transport
Greutatea mărfii (t)
Volumul mărfii
Persoană de contact
Telefon de contact
E-mail
* - câmp obligatoriu

Transport de marfă de produse lactate, brânză, lapte și unt

Laptele și produsele lactate sunt transportate atât în ​​cisterne în vrac, cât și în containere. Datorită termenului de valabilitate scurt, transportul laptelui se efectuează în principal pe distanțe scurte și medii. Temperatura laptelui transportat variază de la 2 la 6°C. in functie de perioada anului. Specialiștii limitează durata transportului laptelui la 1-3 zile.

Alte produse din lapte fermentat – brânză de vaci, smântână, lapte coagulat, ryazhenka au nevoie și de livrare rapidă, deoarece, ca și laptele, nu au o durată lungă de valabilitate.

Brânzeturile și untul nu au limite de timp de livrare. Menținerea temperaturii până la 8°C. pentru brânză și până la -6 °C. pentru ulei, puteți livra aceste produse în orice direcție cea mai lungă. Brânzeturile se transportă în cutii sau fără containere, se folosesc polietilenă și materiale polimerice pentru ambalarea untului, iar apoi se pun în cutii de lemn sau carton. Transportul brânzeturilor, untului, margarinei, drojdiei, maionezei și altor produsese realizează în frigidere menținând temperatura necesară fiecărui produs.Găsești transport pentru transportul untului, brânzei și laptelui pe site-ul nostru.